отново се върна към строгите мерки в борбата с коронавируса. С

...
отново се върна към строгите мерки в борбата с коронавируса. С
Коментари Харесай

COVID-19 в Белгия затвори барове и ресторанти. Бизнесът притеснен от фалит

още веднъж се върна към строгите ограничения в битката с ковид.  С изключително послание министър председателят Александър де Кроо разгласи, че най-малко за месец питейните заведения и заведенията за хранене ще бъдат затворени . С полицейски час се не разрешава на хората да напущат домовете си по несъществени аргументи сред среднощ и 05:00 ч. сутринта. Затварянето на заведенията провокира незабавно гневна реакция против ограниченията на държавното управление . В локалната преса се появиха предизвестия на бизнеса, че хиляди притежатели на дребен бизнес и на свободна процедура са изправени пред банкрут .
Цели браншове от стопанската система ще се срутен, предизвести UCM - организация, която пази ползите на дребните бизнеси в страната. „ За разлика от март, когато нямаше друга опция, в този момент бизнесмените са спазвали всички правила. Принудени са да заплащат за неспособността на обществените управляващи да разработят за седем месеца верните ограничения и следене. Бизнесът е заставен да губи и тъй като управляващите не съумяха да убедят хората да съблюдават здравните защитни ограничения ". Бизнес сдружението аргументира рецензията си с претекста, че не са чули от държавното управление ясни причини за какво се постанова да се прибегне непосредствено до затваряне на питейните заведения и заведенията за хранене.
 Коронавирусът банкрутира съперник на Tesla Коронавирусът банкрутира съперник на Tesla
Световната пандемия от ковид и най-много обвързваните с нея ограничавания доведоха до внезапен спад на търсенето на електрическите автомобили в няк...
UCM приканва да се запазят съществуващите обезщетителни ограничения, в това число отсрочване на заплащания на налози и Данък добавена стойност, обезщетение при закриване и т.н.  В отговор на рецензиите, от страна на бизнеса, министър-председателят Александър де Кроо съобщи, че „ някои ще нарекат тези ограничения несправедливи. Вирусът също е неправдив. Засяга всички нас, само че най-много визира най-слабите. Ето за какво би трябвало да предприемем тези ограничения “. Според него идващите няколко седмици ще бъдат доста сложни за страната. Но в случай че държавното управление желае да предотврати предстоящ по-лош сюжет, би трябвало да предприеме фрапантни дейности още в този момент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР